ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ ШКОЛЯРІВ У НОВІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ. ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ БЕЗПЕРЕРВНОЇ ПРАКТИКИ

 

«Життя – вічна наука». Реалії сьогодення ще раз підтверджують це. Критичне мислення – це складний ментальний процес, що починається із залучення інформації та закінчується прийняттям рішення.

Розвиток критичного мислення –  важливий аспект не лише у навчанні, а й у житті. Це підтвердила наша практика. Критичне мислення є дієвим способом виховання демократичного менталітету громадян, які повинні про все мати власну думку і не дозволяти маніпулювати своєю свідомістю.

Під час проходження виробничої (педагогічної) практики ми мали можливість спробувати застосувати різні технології критичного мислення.

А також спостерігати за роботою досвідчених вчителів, взаємодіяти з учнями, планувати та проводити уроки, оцінювати успішність дітей. Це дозволило нам розвивати ключові навички, такі як комунікація, лідерство, проблемне мислення та адаптацію до різних ситуацій.

Висловлюємо подяку дирекції коледжу, керівнику практики Марті Ярославівні Чупровській та методисту Любов Миколаївні Прокопів за вказівки, отриманні знання і незабутні враження під час практики.

Група ПО-45