Захист виробничої практики з додаткової кваліфікації “Англійська мова” студентів 4 курсу спеціальності “Початкова освіта”

8 червня  відбувся захист виробничої практики з додаткової кваліфікації “Англійська мова” студентів 4 курсу спеціальності “Початкова освіта”. З 17 по 30 квітня 2023 року  студенти коледжу проходили педагогічну практику у закладах загальної середньої освіти м. Івано-Франківськ ( Ліцей №25, Ліцей №23 імені Романа Гурика, Ліцей №5, Початкова школа № 26), а також у Вигодський  спеціальній  школі та Видинівській гімназії імені І.Беци.

Під час захисту практики студенти ділилися своїми враженнями від спілкування з дітьми. Результати свого  першого  педагогічного  досвіду в якості вчителів англійської мови  вони презентували у  відеозвітах. Ці матеріали доводять, що студенти коледжу обізнані з ключовими позиціями   НУШ, про що свідчать їх динамічні, цікаві уроки та активні і захоплені учні. Теплі слова на адресу наших студентів пролунали від  учителя англійської мови Початкової школи № 26 Даниш Ілони Романівни, яка також відзначила  високий рівень підготовки наших студентів. Переглянути відеозвіти проходження виробничої практики з додаткової кваліфікації “Англійська мова”  студентів 4 курсу спеціальності “Початкова освіта” можна на сторінці циклової комісії дисциплін профільної та практичної підготовки.

Керівник-методист практики Кравченко І.М.

https://www.canva.com/design/DAFlLTj_W-o/GZz7FUfQaKT9gU39BZDlLw/view?utm_content=DAFlLTj_W-o&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink