Відгуки студентів про науково-практичну конференцію

7 квітня🌷 студенти секції спеціальності “Початкова освіта” взяли участь у звітній науковій конференції за 2021 р. Досягнувши вершин у різноманітних галузях, студенти представили свої найбільші здобутки науковій аудиторії.

🙂Розпочалась конференція із доповіді📚 викладача вищої категорії 👩‍🏫Лідії Михайлівної Сидорів 🙇‍♂️“Соціальні історії. Як вони допомагають вчити дитину з ООП”. Йшлося про способи навчання дітей з ООП простих, але важливих дій, котрі знадобляться у житті.
Наступними доповідали студентки Онишко Соломія та Телюк Софія із доповіддю 🎨“Арт-терапія та її характеристика. Поради від 🧩арт-терапевтів”. Було висвітлено поняття самої терапії 🧸та необхіднісь її як методики для широкого кола осіб👭.
Заключною у блоці корекційної освіти була доповідь Горової Ліліани та Озорович Христини про дітей із 🦻порушенням слуху. Наступні доповідачі порушили такі питання як:
📔медіаграмотність,
📕інтегровані уроки,
📗сучасні підходи до навчання,
📘використання QR-кодів,
📙інноваційні аспекти навчання математики.

😊Вдячні організаторам за можливість брати участь у таких наукових заходах, що дозволяє обмінюватись досвідом та пізнавати щось нове у своїй галузі. Мирного нам всім неба над головою. Слава Україні!🇺🇦