У ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

Дарувати радість дітям – це справжнє щастя. У кожного є свій список добрих справ у житті і варто творити добро, щоб він ніколи не загубився серед щоденної метушні.

День Святого Миколая – це свято милосердя, тепла, радості, доброти та любові. Жодна дитина у таке свято не повинна залишитися без подарунка.

У день Святого Миколая студенти третього курсу спеціальності «Початкова освіта» Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника разом із викладачами Оксаною Цюняк, Світланою Довбенко та Людмилою Ликтей завітали до Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Зустріч із вихованцями Центру була переповнена гарним настроєм, щирістю та теплом. Діти розповідали вірші про святого Миколая, Україну, колядували, віншували. Третьокурсники пригостили дітей солодощами та фруктами.

Дякуємо дітям за щирі посмішки! Ось заради цього і хочеться творити добрі справи. Нехай у дітей життя буде радісним та щасливим, а великий Чудотворець Миколай вселяє у їхні душі надію і віру на краще майбутнє у вільній, незалежній Україні!