Творимо добро своїми руками

У добро вірять ті, хто його творить. Нині благодійність перетворюється в стиль життя, який дозволяє почувати себе Людиною, Патріотом, дає можливість дивитися на світ через призму добра та віри у перемогу.

У  час, коли країну охопила війна, кожен свідомий громадянин намагається бути корисним і допомогти Збройним силам України перемогти ворога. Відрадно, що студентська молодь не залишається осторонь подій в Україні та активно допомагає Захисникам. Так, студенти третього курсу спеціальності «Початкова освіта» (групи ПО-31, ПО-32, ПО-33, ПО-34, ПО-35) Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника долучилися до збору коштів на віск та парафін для окопних свічок. Виготовлені власноруч на заняттях з «Методики трудового навчання з практикумом» (викладач Цюняк О.П.) ялинкові прикраси з ниток, м’які іграшки із ниток (тканини), новорічні кульки та багато інших виробів  представили на благодійному ярмарку у с. Крихівці, організатором якого є Народний Дім с.Крихівці.

Приємно робити добрі справи з підтримкою директора коледжу Москаленка Ю.М. та викладачів коледжу (Полякова Т.В., Ликтей Л.М., Довбенко С.Ю., Івасів Я.І. Гоцуляк К.І.).

 

Творити добро разом легко!

Наближаємо ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!