ЗАХИСТ ПРАКТИКИ ГРУПИ ПО-44

 

3 червня відбувся захист виробничої (педагогічної) практики «Безперервна» студентів IV курсу спеціальності «Початкова освіта» групи ПО-44.

Хочемо висловити подяку нашому керівнику-методисту – Плетеницькій Лідії Степанівні за підтримку та влучні поради під час проходження практики.

За 4 роки навчання ми збагачували свій теоретичний багаж знань, щоб зараз впевнено на практиці виконувати обов’язки вчителя початкових класів. Студенти були добре підготовлені до проходження практики. Однак аиникли суттєві труднощі з якими раніше нам не випадали — проходження практики в умовах воєнного стану.

Наша практика тривала у період з 25 квітня по 3 червня. За 6 тижнів нам вдалося провести велику кількість цікавих занять та отримати досвід у роботі вчителя-класовода.

Через воєнний стан, усі студенти проходили практику дистанційно. Ми помітили, що цьогорічне дистанційне навчання стало складним викликом для молодших школярів, саме тому на практикантів була покладена більша відповідальність і кількість роботи.

Але незважаючи на різні умови та перешкоди, які трапляються у кожній роботі, нам вдалося продемонструвати відмінний результат.

Захист практики відбувся у вигляді віртуального круглого столу на тему “Практика в умовах дистанційного навчання: реалії та труднощі“. Студентки розповіли про основні форми комунікацій під час онлайн-навчання, його переваги та недоліки. Визначили основні вимоги до вчителя та труднощі, які виникали в процесі навчання, спираючись на власний досвід. Свої враження від практики студентки розмістили на сайті, який розробили самостійно.

Велика подяка усій адміністрації Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ імені Василя Стефаника за організацію та проведення незабутньої завершальної педагогічної практики!

Дякуємо Чупровській Марті Ярославівні за настанови та підтримку, за організацію практики та ваш вклад у розвиток нашого найкращого закладу!

Дякуємо викладачам, які були присутні на захисті Гоцуляк Катерині Іванівні та Поляковій Тетяні Вікторівні. І окремо хочемо висловити подяку нашій кураторці Драган Оксані Борисівні за 4 роки підтримки, життєвих настанов і віри в нас!

Слава Україні! Мирного неба.

https://sites.google.com/pnu.edu.ua/po-44practice/практика?authuser=1