СИЛЬНІ ДУХОМ – ОБ’ЄДНАНІ ПАТРІОТИЗМОМ

 

З метою національно-патріотичного виховання відбулася зустріч студентів  спеціальності “Початкова освіта” із військовослужбовцем Івасишином Іваном Івановичем.
Розпочали із вшанування пам’яті хвилиною мовчання загиблих захисників під час війни.

Гоцуляк Катерина Іванівна представила лейтенанта, заступника командира 1 стрілецької роти, 1-го стрілецького батальйону 54 окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України.

Іван – випускник економічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Він вважає що знання, навички та вміння, які він здобув під час навчання знадобились йому на війні. Військовослужбовець розповів історію про те, як він навчався на воєнній кафедрі, як здобув освіту та як саме потрапив спочатку на  військові навчання, а пізніше про розподіл у 54-у бригаду Бахмутського напряму.

Зараз він перебуває у відпустці, тому погодився на зустріч із студентами та вирішив ознайомити їх із  структурою Збройних сил України.  Присутні мали змогу поспілкуватися з Іваном та задати йому питання.
Завідувач педагогічного відділення Людмила Миколаївна Ликтей подарувала воїну шеврон на пам’ять.

Студентка групи ПО-15 Николайчук Тетяна декламувала вірш Лесі Українки “До тебе Україно, струна моя перша озветься”. Також студенти першого курсу  намалювали плакат для підтримки бойового духу військових.

На завершення зустрічі побажали терпіння і витримки. Нехай Бог  оберігає, ворожі кулі оминають, а вороги від страху тікають.

Слава Україні! Героям слава! 💙💛