Екскурсія у музей

Студенти групи ПО-15 із куратором Катериною Іванівною Гоцуляк відвідали музей мистецтв Прикарпаття.

Мали змогу побачити картини живописця з Херсону Ігора Баликова. Його твори, представлені на виставці, відображають внутрішні переживання митця та його ставлення до всього пережитого та відчутого за останні роки.

«Нам було дуже цікаво відвідати музей Мистецтв Прикарпаття. На екскурсії ми дізналися трішки більше про історію нашого міста, ознайомились з архітектурою костелу: бічні нави якого оздоблені надзвичайно красивими колонами, храм оформленний у стилі бароко. Дуже цікаво було слухати історію родини Потоцьких.

Хоча зараз ми не мали змоги роздивитись скульптури та вінтарі вживу, проте ми побачили їх на фотовиставці. Ми змогли розглянути виставку пейзажиста Олександра Шеванюка, його зображення карпатської місцевості перехоплює подих. Також нам сподобалась виставка херсонського художника Ігора Баликова. Перед нами постали його полотна написані олійними фарбами, які відзначаються своїми експресивними кольорами, цікавими композиціями та вмілим виконанням. Загалом ця екскурсія була дуже пізнавальною і цікавою».

Тетяна НИКОЛАЙЧУК,

староста групи ПО-15