ЗАХИСТ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ ІІІ КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПОЧАТКОВА ОСВІТА»

 

Відбувся захист практик «Спостережлива» та «Виховна» у студентів-початківців.

Знову в школі побували,

Але вже не школярі,

Ми туди вже всі прийшли, як майбутні вчителі!

Вчитель – це не так вже й просто.

Як гадала собі я,

Місяць практики у школі

Показав все, що та як.

Дні ці були незабутні,

Й пролітали мов вода.

Кожен день нові завдання,

Дітки, ігри, навчання…

Сміх дітей на коридорах,

З ними ми вже як сім’я!

Бути вчителем – це гордість,

Це професія життя!
Гудзь Ангеліна, студентка групи ПО-32

На захисті були присутні керівник практики Марта Ярославівна Чупровська, завідувач педагогічного відділення Людмила Миколаївна Ликтей, викладачі-методисти: Гоцуляк К.І., Довбенко С.Ю., Гой Н.В., Прокопів Л.М., Стамбульська Т.І., Червінська І.Б..

«Педагогічна практика стала для нас надзвичайно цінним досвідом, який дозволив зануритися в справжню атмосферу вчителя. Проходження цієї практики допомогло нам глибше зрозуміти важливість педагогічної роботи та її вплив на розвиток учнів. Під час практики ми мали можливість спостерігати за вчителями та вивчати їхні методи навчання та виховання. Це було надзвичайно корисною можливістю, яка допомогла нам розширити свій багаж знань і набути впевненості у своїх здібностях. Одним із найважливіших аспектів педагогічної практики було встановлення позитивного контакту зі учнями. Взаємодія з ними відкрила для нас нові можливості у роботі з різними віковими групами та індивідуальними потребами учнів».

Група ПО-32

 

«Практикантки поділилися своїми враженнями від проходження практики, на якій змогли краще ознайомитися зі своєю майбутньою професією та зрозуміти чи обрали вони правильний шлях. Здобувачок освіти неабияк вразили вміння дітей, їх щирість, відкритість, дисциплінованість та жага до навчання, а також професійність вчителів, які дали приклад майбутнім педагогам у проведенні уроків, комунікації з батьками та з самими учнями.

Студентки групи ПОк-34 були раді мати за честь проходити практику у 23 ліцеї ім. Романа Гурика. Вони успішно засвоїли вміння і навички у роботі з учнями початкових класів.

На захисті дівчата продемонстрували  відеоролик, есе та провели інтерактивну вправу “Колесо фортуни”».

Група ПО-34