УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ

Під керівництвом заступника директора коледжу з навчально-виробничної роботи Чупровської Марти Ярославівни було підписано низку угод із базами практик для студентів спеціальності 013 Початкова освіта.

Зокрема, за сприянням заступника директора коледжу з навчально-виховної роботи Полякової Т.В. та завідувача педагогічного відділення Ликтей Л.М. вибрано кращі школи міста для повноцінної співпраці.

А саме, угоди про проведення практики здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності «Початкова освіта» підписано в особі директора Івано-Франківського фахового коледжу Москаленка Юрія Михайловича, який діє на підставі Положення про коледж, з одного боку, Ліцей №18 Івано-Франківської міської ради в особі директора Чміля Дмитра Констянтиновича, з другого боку; Ліцей №20 Івано-Франківської міської ради в особі директора Скиданчука Дмитра Михайловича; Ліцей №22 Івано-Франківської міської ради в особі директора Калинюка Михайла Васильовича; Ліцей №23 імені Романа Гурика Івано-Франківської міської ради в особі директора Василика Миколи Дмитровича; Ліцей №25 Івано-Франківської міської ради в особі директора Якимів Світлани Миколаївни; Початкова школа №26 Івано-Франківської міської ради в особі директора Ільчишин Наталії Євгенівни.

Узгодили умови проходження практики: створити належні умови для виконання студентами програми практики, не допускати їх використання до зайняття посад та виконання робіт, що не відповідають програмі практики та майбутньому фаху; забезпечити студентам умови безпечної праці на конкретному робочому місці; проводити обов’язкові інструктажі з охорони праці: ввідний та на робочому місці. У разі потреби навчати студентів-практикантів безпечних методів праці.

Угоди укладено на термін 5 років.

Сподіваємось на плідну співпрацю!