ЗАХИСТ КУРСОВИХ ПРОЄКТІВ

25 травня відбувся захист курсових проєктів з Педагогіки та методик у групі ПО-35. Науковим керівником у всіх студентів була  Гоцуляк Катерина Іванівна.

Серед тем, які презентували і захищали студенти актуальними були: «Булінг у початковій школі. Шляхи подолання», «Інтелактуальне виховання учнів ПШ», «Використання компютерних технологій», «Стимулювання та мотивація навчальної діяльності», «Використання коміксів у освітньому процесі початкової школи», «Національне виховання учнів молодшого шкільного віку» та інші.

Учасники онлайн захисту демонстрували грунтовні дослідження та презентували курсові продукти. Зокрема, у складних умовах сьогодення змогли виготовити методичні посібники та порадники для вчителів та батьків, відповідно до теми своєї роботи, такі студенти як Бондарчук Наталя та Говзан Юлія. За що були відзначені найвищими балами.

Також варто відзначити Перву Тетяну, яка не просто розкрила тему роботи ««Освітні можливості інтернету», а й виокремила позитивні і негативні моменти з якими можуть стикнутися вчителі початкових школи та учні під час освітнього процесу.