ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ ФАХОВОГО МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА

Відбулося планове засідання Циклової комісії спеціальності “Початкова освіта”. Одним із важливих питань, які розглядалися було обговорення проєкту ОПП.

У 2022 році проєкт освітньо-професійної  програми приведений у відповідність до стандарту фахової передвищої освіти зі спеціальності 013 «Початкова освіта» освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13.07.2021 року №801, професійного стандарту за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра)» від 23.12.2020 р., Державного стандарту початкової освіти із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 898 від 30.09.2020 р.

У обговоренні взяли участь наші стейкхолдери: Якимів С.М., директор ліцею №25 Івано-Франківської міської ради та Гонтар А.Ф., заступник директора з навчально-виховноїї роботи ліцею № 25 Івано-Франківської міської ради.

Всі зауваження та пропозиції заслухані та будуть прийняті до уваги.