Запрошуємо на навчання!!!

Голова циклової комісії дисциплін професійної та практичної підготовки спеціальності «Початкова освіта», спеціаліст вищої категорії, кандидат педагогічних наук – Катерина Іванівна Гоцуляк.
Циклова комісія забезпечує підготовку фахівців спеціальності «Початкова освіта» (вчитель початкових класів з додатковими кваліфікаціями: «Англійська мова», «Хореографія», «Інформатика», «Корекційна освіта») за освітньо професійним ступенем фаховий молодший бакалавр.
Студентське життя в коледжі цікаве та різноманітне і не обмежується лише парами в аудиторіях. Ексурсії, практика, наукові конференції та інші захопливі заходи чекають на вас під час навчання.
Лояльні та високопрофесійні викладачі завжди допомагають в освітньому процесі, намагаються стати для наших студентів не тільки мудрими наставниками, але й друзями.
Випускники спеціальності «Початкова освіта» Івано-Франківського фахового коледжу продовжують навчання на бакалавраті та магістратурі у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Деякі з них успішно реалізували себе у вибраній професії, тобто стали вчителями початкової школи.
Ми пишаємося успіхами наших студентів, завжди йдемо на діалог, підтримуємо їх, даємо поради та настанови та радо вітаємо у стінах нашого рідного Івано-Франківського фахового коледжу!