ПРОФОРІЄНТАЦІЯ

5 жовтня у Палаці Потоцьких проходив захід, на якому були представлені різні спеціальності Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

Наші студенти відповідально поставилися до цієї справи. Всі були з хорошим та піднесеним настроєм. Для комфортного перебування на свіжому повітрі відвідувачам було запропоновано гарячий чай та смаколики. Ми представляли і рекомендували майбутнім абітурієнтам спеціальність 013 Початкова освіта. Зазделегідь підготували різні ігри, завдання, загадки, які зацікавили відвідувачів.

Цікавилося цією професією досить багато людей. Ми розповідали з радістю і заохочення їм про наше навчання, давали чіткі відповіді на поставлені запитання. Цю всю атмосферу доповнював музичний супровід у виконанні наших студентів.

Всі присутні подарували багато щирих емоцій один одному та обмінювалися різною цікавою інформацією . Дякую організаторам за такий чудовий захід, я впевнена, що в майбутньому нашим абітурієнтам ми трішки допомогли з вибором їхньої майбутньої професії!